Reviews

Beste,

Opmerkelijke verbetering: “Ik had nooit zin om speciaal gezonde voeding te kopen of om erg sportief te zijn. Ik heb een MontAna blender nu 6 weken in gebruik. Nu ging ik zaterdag ochtend met plezier en veel zin naar de markt, kocht een watermeloen, een ananas, 2 mango’s en 1,5 kilo grote druiven met pitten en allemaal voor nog geen tientje. Ik heb nu ineens wel zin om iets te doen aan mijn gezondheid omdat ik me zo voldaan voel en energiek.

Peter, directeur

Beste STT,

Graag wil ik je hartelijk bedanken voor het aanraden van de 30.000 toeren blender.
Ik ben verbijsterd over het resultaat. Na het blenden van de eerste aubergine kon ik al merken dat er iets anders uitkwam dan een gewoon geperste of gemaalde groente. Er zat werkelijk power in, drie slokjes die barstensvol energie zaten. Vandaag een paar grote paprika’s en eenzelfde effect. Veel gezonde sterke energie. Een reden om voor thuis ook eenzelfde blender te nemen. Voor het eerst proef ik de kracht van groente en vruchten in zijn totaliteit. De maag en ingewanden zijn normaal niet in staat al deze voedingsstoffen eruit te halen. Geweldig.

Drs. Hans Beekmans, tandarts


De bekende autocoureur / zakenman Tom Coronel Sr. – Ik wil graag gezond oud worden, zonder pillen.

Na al enige tijd op zoek te zijn geweest naar een machine die sapjes maakt, viel de slowjuicer af vanwege alle pulpafval. In de categorie lekker snel, geen gedoe en zo gezond mogelijk kwam ik uit bij de high speed blender van Montana. Gezond omdat alle vezels erin blijven zitten en de voedselcellen worden geopend, waardoor makkelijke en volledige opname door het lichaam plaatsvindt. En heel gemakkelijk te reinigen na gebruik! Pitten, schillen, noten, zaden, groenten, alles erin en klaar is Kees. Had al andere producten van Montana en ook deze High Speed Blender met 30.000 toeren heeft wederom een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding (€ 399,- incl. btw). Verder vind ik naast de fraaie vormgeving de drukknoppen voor de bediening aan de voorkant en de automatische programma’s geweldig. Heerlijke groene- en fruit smoothies, soep (warm!) en ijs, allemaal perfect te bereiden. En niet te vergeten de notenpasta’s! Gezond (twee ons groenten en 2 stuks fruit) was nog nooit zo gemakkelijk en lekker. Ik merk dat als je de dag met een groene- en/of fruit smoothie begint, je door de dag heen niet alleen meer energie hebt maar ook gezonder blijft eten. Op internet vind je oneindig veel recepten, maar zelf experimenteren is ook leuk.

Heel tevreden dus en zeker aan te bevelen.
Bob B. te Utrecht

Sidha Technology & Trading B.V.

Wartelstraat 2
8223 EH Lelystad
Tel: 0320-237930
Fax: 0320-237939
Email: info@sttlelystad.nl

Google+